Sensei Erdinc Arslantes, 4. Dan
 
 
Om klubben
Karateklubben Kyokushinkai København er Danmarks ældste skole for Kyokushin karate i Danmark. Klubben blev grundlagt den 1. september 1967 og har gennem tiderne dannet grundlag for Kyokushin karate flere steder i landet. Vi råder over instruktører, der er uddannet i bl.a. Japan, England, Holland og Sverige, og gennem kamp og instruktion har klubben markeret sig nationalt såvel som internationalt. Vi kan derfor tilbyde kompetent karateinstruktion af internationalt anerkendte instruktører.
 
 
Klubdrift
Karateklubben Kyokushinkai København kører på foreningsbasis, dvs. at alle medlemmer har indflydelse på driften af klubben via deres stemmeret på generalforsamlingen. Blandt de ting der foregår på generalforsamlingen, er fremlæggelse af regnskab og drøftelse af de i årets løb indkomne forslag til bestyrelsen. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen.

Vi får ikke kommunale tilskud som andre idrætsforeninger. Derfor kan vi alligevel tilbyde en undervisning af høj kvalitet til en lav pris i nogle af Danmarks bedste karate-lokaler.
 
Hvor bor vi?
Karateklubben Kyokushinkai København er beliggende hos Grøndal Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 kbh NV
 
 
Vore instruktører
Instruktørerne i Karateklubben Kyokushinkai København er motiverede og dygtige undervisere. De er alle erfarne karateudøvere, der har trænet og undervist i mange år. Instruktørerne uddannes løbende i Dansk Karate Union.

Sensei Erdinc Arslantas, 4. dan

Senpai Ea Eriksen, 2. dan

Senpai Anjum Parwaiz, 1. dan

Senpai Dirk Michel-Schertges, 1. Dan 

Senpai Emil Falk-Jensen, 1. Dan

Senpai Hadi Salame, 2. kyu

Senpai Sunniva Sandbukt, 3. kyu

Senpai Jacob Cheng Milsgaard, 3. kyu

Senpai Andreas Lange, 5. kyu

 
Bestyrelsen
Karateklubben Kyokushinkai København er en idrætsforening. Klubben er opbygget demokratisk med en bestyrelse bestående af formand, kasserer og bestyrelsesmedlemmer.

Alle medlemmer har indflydelse på driften af klubben og man kan altid komme med gode idéer og forslag til bestyrelsen. Samtidig har vi mange aktive medlemmer, som hjælper til i den daglige drift af klubben og som er med til arrangere de forskellige aktiviteter i løbet af året. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling.

Bestyrelsen pr. 24. marts 2023:

Formand: Anjum Parwaiz
 


Menige medlemmer:

Chefinstruktør Erdinc Arslantas
Emil Jensen

 
Suppleanter:

Carina Jensen

Jacob Cheng Milsgaard

 

Receptionen

Vores administration kan kontaktes på:


Kontingent
Kontingent betales månedsvis med Dankort via. www.klubmodul.dk. Priserne pr. 1. januar 2019 er som følger:

Indmeldelsesgebyr 
Kids 1+2 og juniorer op til 14 år:
Juniorer (15 - 18 år):
Voksne begyndere over 18 år:
Voksne øvede over 18 år:
150,00 kr. 
199,00 kr. / måned
199,00 kr. / måned
299,00 kr. / måned
299,00 kr. / måned

 

Udmelding skal ske skriftligt senest den 15. i måneden for at undgå at få indbetalingskort den efterfølgende måned.

------------------------- 

Træningstider

Træningslokale (Dojo): 

Mandag:

Kl. 17 - 18: Kids 1+2   (6 - 10 år)  ----------------------------------------------lokale 34, 1. sal, lige over Bowlinghallen

Kl. 18 - 19: Juniorer1 (11 - 14 år) ---------------------teknisk træning-----lokale 34, 1. sal, 

Kl. 20 - 21:30: Voksen og juniorer 2 (15 - 17 år) --fælles-----------------Brydningslokale 1. sal

Tirsdag:

Kl. 19-20.30: Kamptræning for erfarne kæmpere ---------------- Lokale 34, 1. sal.

Torsdag:

Kl. 17 - 18: Kids 1+2    (6 - 10 år)  ---------------------------------------------lokale 34, 1. sal, lige over Bowlinghallen 

Kl. 18 - 19: Juniorer     (11 - 14 år) ---------------------------------------------Brydningslokale 1. sal

Kl. 19 - 20:30: Voksen og Juniorer 2 -----------------fælles ----------------lokale 34, 1. sal

Fredag:

Kl. 17 - 18: Kata Hold ---------------- Lokale 34, 1. sal.

Kl. 18 - 21: Voksen/Juniorer1 og 2 - (kamptræning)--------- Lokale 34, 1. sal


--------------------

Vores adresse
Karateklubben Kyokushinkai København er beliggende hos Grøndal Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 kbh NV.
 
 
For begyndere
På begynderholdet lægges vægt på konditions- og smidighedstræning, samt grundlæggende teknikker. Disse teknikker danner basis for al anden karatetræning, og efter kort tid vil man opdage at karatetræningen er uhyre varieret, spændende og udbytterig.

En begynder i karate vil i starten kun træne og erfare den fysiske del af karate, men som træningen skrider frem, vil eleven begynde at erfare den psykiske side, således at karate får en betydning udover den tekniske træning. I avanceret karate vil man se, at det fysiske og psykiske er uløseligt forbundet med hinanden. Det er f.eks. meget vigtigt i en kampsituation, at man kan skubbe alle overflødige og forstyrrende tanker til side, således at man kan reagere instinktivt på modstanderens bevægelser.
 

En billig start
Ved du ikke hvad karate er eller om det er noget for dig tilbyder vi dig 2 gratis prøvetimer, herefter skal du meldes ind i vores klub

Karate er for alle uanset alder og køn, man skal dog være mindst seks år. Vi har både børne- og voksenhold.

Skriv en mail til kobenhavn@kyokushin.dk, så aftaler vi en tid hvor du kan begynde.

 

Træningsdragten
Man behøver ikke anskaffe sig en speciel karatedragt med det samme. Karatedragten bliver først obligatorisk i forbindelse med den første bælteprøve. De fleste foretrækker dog at anskaffe sig karatedragten fra starten, da denne naturligvis er det bedst egnede til træningen. Karatedragten samt andet karateudstyr kan købes i klubben.
 

Hvornår træner man?
Der er almindeligvis træning 2 gange om ugen.

Ud over den normale træning afholdes der mange andre arrangementer. Hvert år afholdes sommer- og vinterlejre, hvor der trænes karate dagen lang, og kammeratskabet styrkes. Man får her mulighed for at møde og træne med karateudøvere fra hele resten af Danmark og udlandet. Der afholdes endvidere opvisninger, stævner, specialkurser af forskellig art, for ikke at tale om vores traditionelle fester. Det ligger os meget på sinde, at det sociale sammenhold fungerer, også uden for træningssalen.
 
 


Børn og karate
Karate er noget af det bedste du kan give dine børn. Børns fysiske aktivitetsniveau er faldet meget de sidste årtier. I skolen får mange 2 x 45 minutter om ugen med motion, incl. omklædning, opvarmning og bad. Det er absolut ikke nok. Inden for de sidste 20 år er muskelmassen hos børn gennemsnitligt faldet 25% - og dette er alene pga. nedsat fysisk aktivitet.

Det er også videnskabeligt bevist, at udbyttet af skolegangen er større hos børn, der i og uden for skoletiden får mere motion end deres jævnaldrende.

Her er karate især godt, da vi har specielle børnehold, og de har en instruktør hos sig hele tiden. Derudover får de en meget bred træning i både smidighed, kondition og koordination, og meget af træningen foregår naturligvis som leg. Ved at lære dette, forbedrer de også deres koncentrationsevne. Alt dette er til stor gavn, både nu og senere i deres liv. Det er mens de er børn, de skal lære det naturlige i at dyrke motion som en del af deres sundhed og velbefindende.

Vi har børnehold i alderen 6-10 år. Der er selvfølgelig forskel på hvornår børn er modne nok til at træne karate, men en tommelfingerregel er, at barnet skal være startet i 1. klasse. Unge i alderen 11-17 år indplaceres på enten junior- eller ynglingehold alt efter modenhed.
 
 
Tilknyttede organisationer


  Karateklubben Kyokushinkai København - c/o Grøndal Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 kbh - 2400 København NV - Tlf: en løsning fra Klubmodul