Hvem er vi?

Karateklubben Kyokushinkai København er Danmarks ældste skole for Kyokushin karate i Danmark. Klubben blev grundlagt den 1. september 1967 og har gennem tiderne dannet grundlag for Kyokushin karate flere steder i landet. 

Vi råder over instruktører, der er uddannet i bl.a. Japan, England, Holland og Sverige, og gennem kamp og instruktion har klubben markeret sig nationalt såvel som internationalt. Vi kan derfor tilbyde kompetent karateinstruktion af internationalt anerkendte instruktører.
 
 
01 SELVSTÆNDIG FORBEDRING

Karate er en ideel måde at optræne krop og sind på. Som i mange andre sportsgrene, benyttes kroppen optimalt. Træningen tilrettelægges således, at overbelastning og skader undgås. Karate styrker evnen til koncentration og koordination. Karate opbygger selvtillid og giver en god kondition.
02 DISCIPLIN


Træningen er individuel og man derfor kan træne med i sit eget tempo. Instruktørerne sætter en stor ære i at undervise på en god og fornøjelig måde. Der er disciplin i træningslokalet, hvilket kun skal tolkes som gensidig venlighed og respekt instruktøren og holdet imellem.
03 SOCIALT FÆLLESSKAB

Kammeratskabet trives glimrende på de respektive hold, da mange øvelser bl.a. udøves sammen under træningen i en hyggelig atmosfære. karateklubben deltager jævnligt i stævner og træningssamlinger i Danmark og i udlandet, ligesom klubben også selv arrangerer stævner.
 
8.jpg
Om Klubben

Karateklubben Kyokushinkai København kører på foreningsbasis, dvs. at alle medlemmer har indflydelse på driften af klubben via deres stemmeret på generalforsamlingen. Blandt de ting der foregår på generalforsamlingen, er fremlæggelse af regnskab og drøftelse af de i årets løb indkomne forslag til bestyrelsen. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen.


 
 
 
Tilknyttede organisationer
Karateklubben Kyokushinkai København er medlem af følgende organisationerHold i dag

Instagram