25. DM i Knock Down Karate og Open Fyn
Tidspunkt
11.03.2023 kl. 08.00 - 11.03.2023 kl. 16.00
Sted
Midtbyhallen
Beskrivelse

25. DM i knock Down karate samt det 28. Fyn Open i semikontakt

Så er det tid til at starte optræning til det 25. DM i knock Down karate samt det 28. Fyn Open i semikontakt som afholdes

lørdag den 11. marts 2023

Danmarksmesterskaberne i knock-down for mænd og kvinder er åbent for alle stilarter.

VÆGTKLASSER I KNOCK DOWN!!

Mænd: Lightweight -65 kg, Middleweight 65-75 kg, Heavyweight 75-85 kg, Super Heavyweight +85 kg

Kvinder: Lightweight -50 kg, Middleweight 50-55 kg, Heavyweight 55-60 kg, Super Heavyweight +60 kg

Veteranklasse i knock-down for 40+. Almindelige knock-down regler. To vægtklasser under/over 85 kg.

Veteranklasse i knock-down for kvinder 40+. Almindelige knock-down regler. Åben klasse. Ved mange deltagere, vil der blive delt op i to vægtklasser under/over 65 kg.

NYHED: Modereret knock down 5. kyu-2. kyu: For uerfarne knock-down kæmpere. Fuld kontakt til kroppen samt lårspark. Ingen frontale spark mod hovedet, og kun markeringsspark mod siden af hovedet er tilladt. Mænd: Minimum to vægtklasser under/over 85 kg. Kvinder: To vægtklasser under/over 65 kg. Ved få deltagere åben klasse.

Fyn Open i semi-kontakt for mænd og kvinder er åbent for alle stilarter.

Fyn Open i semi-kontakt m/lårspark for juniorer 15-17 år. Semi-kontakt regler som voksne. (der kan evt. søges dispensation for erfaren og 14 år). Klasseinddelingen vil være over/under 4. kyu for både drenge og piger. Der kæmpes uden vest og med hjelm.

Stævnet afholdes i Midtbyhallen, Johannes Jørgensens Vej 10, Svendborg. Jeg håber rigtig mange finder vej til Midtbyhallen for at deltage i eller se denne årlige spændende begivenhed.

Tilmelding senest lørdag den 25. februar 2023.

Tilmelding: Tilmelding foregår i år via NemTilmeld på https://svendborg-karateskole.nemtilmeld.dk/2/

På hjemmesiden www.dmkarate.dk kan du desuden se regler, udskrive dispentations-/acceptsedler mm. Sayonara Party tilmeldes på selve dagen. Husk udfyldt acceptseddel for juniorer. Ved manglende betaling vil tilmelding ikke være gyldig.

Vigtigt: Tilmelder klubberne rettidigt, sender vi kamp-program ud før stævnedagen, ved for mange sene tilmeldinger er det desværre først muligt og se kampprogrammet på selve stævnedagen. Ved deltagerantal på under 25 kæmpere, vil grundet økonomi/planlægning være nødsaget til at aflyse stævnet.

Har I kendskab til nogle klubber som gerne vil deltage eller høre mere om stævnet, skal I være mere end velkomne til at give informationen videre til os, så vi kan få en større bredde på stævnet.

Det er i Dansk Karate Union (DKU) regi at stævnet bliver afholdt, men det er Svendborg Karateskole Kyokushinkai, som står for planlægningen af arrangementet. Skulle der være spørgsmål omkring DM og Fyn Open bedes henvendelse rettes til Kim Holm på 23 95 23 60.

Jeg håber at rigtig mange kæmpere vil deltage i dette års Danmarksmesterskab i knock-down karate og Fyn Open – så mød op og hjælp os med at gøre denne dag til noget særligt.

OSU

Charlotte N. Gundertofte, formand S.K.K

E-mail: dmkarate@cng.dk Østre Havnevej 35, 2. sal · 5700 Svendborg · Tlf. 6222 2336 ·

/cms/../cms/clubkarateklub/ClubImages/DM i Knockdown Open Fyn 11-marts 2023.pdf

Karateklubben Kyokushinkai København